Het Nwe seizoen van De Nwe Tijd

(c) Alexander Daems

Het huidige seizoen afsluiten en het nieuwe seizoen openen doen we op Theater Aan Zee met maar liefst drie voorstellingen: Dit is water: DE HOE onderbreekt De Nwe Tijd, Doe de groeten aan de ganzen en (v) . 

Maar ook daarna hebben we vanalles voor jullie klaar staan: Vanaf oktober verwelkomen we jullie graag opnieuw op de Maandagavond. Dit seizoen allemaal in het kader van VERANDERING. Na een jaar OP DRIFT door Antwerpen vonden we eindelijk onze nieuwe haven: het prachtige salon van De Studio. Een grote verandering na zoveel jaar in ons eigen huis te hebben gestaan. En dus gaan Suzanne, Freek en Ellis het over hebben het komende jaar: VERANDEREN. Hoe voelt dat? Is het soms nodig? En wat zijn de gevolgen als het lukt?

Suzanne start in oktober ook met de repetities voor haar nieuwe voorstelling Liegen (6+) i.s.m. hetpaleis. LIEGEN mag niet! Dat weet toch iedereen!!? Maar, is liegen niet … een opborreling van fantasie? Een anti-saai-heid-machine? Of gewoon een manier om niet meer verdrietig of bang te zijn? Kortom, is liegen niet … een superkracht? En trouwens … zijn volwassenen zelf altijd eerlijk? Kom het zelf ontdekken op 15 november in hetpaleis.

Tot slot hernemen we volgend seizoen 1984 en Holy Shit.

Kijk snel in onze kalender wanneer we in een theater bij jou in de buurt zijn.