Maandagavond#40 – horizon

Horizon

(c) Betül Sefika

Dit seizoen zijn we met de Maandagavonden ‘op drift’.

Sinds we geen vaste plek meer hebben, zijn we aan het ‘drijven’, op zoek naar een nieuwe plek. Onderweg maken we tussenstops bij de leukste theaterzalen in Antwerpen om zo onze nieuwe thuishaven te vinden. Komende maandagavond zijn we te gast in De Nieuwe Vrede om het te gaan hebben over ‘de horizon’. Je weet wel, dat eindpunt waar het land of de zee overgaat in de lucht.

Achter de horizon schijnt de zon,
vallen we van de aarde af,
of ligt de weg naar een nieuwe wereld.

Hoe vaak zie jij hem eigenlijk, de horizon?
Hoe lang was dat geleden?
Was je aan de zee? Of in een weiland?

En weet je nog wat je toen dacht?
Was het een nieuw begin?
Of juist een einde?

Daarover gaan we het hebben tijdens Maandagavond#40, bijgestaan door de prachtige muziek van ADJA Trio en onze gastspreker Margo Verhoeven.

Daarna volgen er nog twee Maandagavonden: één in april en één in mei.
Allebei op nieuwe locaties, met nieuwe thema’s en nieuwe soep.

WE ZIEN JULLIE GRAAG op 5 februari aan de HORIZON

 

OVER ADJA FASSA

Adja Fassa is zangeres, componiste en theatermaakster die ook schrijft en optreedt. Ze studeerde jazz en zang aan het Conservatorium van Leuven en volgde daarna een theateropleiding, waar ze de basis legde van haar eigen unieke stijl.  Deze is een combinatie van zang, acteren en fysieke performance. Onlangs creëerde ze haar eerste muzikale en gesproken voorstelling, getiteld Adjabet, chapter I, het eerste deel van een interdisciplinaire trilogie. Van jongs af aan heeft Adja Fassa de diepste lagen van het menselijk hart willen begrijpen, op zoek naar wat er precies in de kern van een ziel schuilt. Deze elementen vormen de basis van haar eigen taal: een alfabet van bewegingen, geuren, geluiden en teksten.