Masterclass door Lucas Vandervost

Van tekst naar zegging

MASTERCLASS LUCAS VANDERVOST

Lucas Vandervost leidde meer dan dertig jaar theatergroep deTijd, bijna even zolang is hij al verbonden als docent aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, waar hij als 18-jarige les kreeg van Dora van der Groen. Op datzelfde Conservatorium werkt hij nu aan zijn doctoraat: De hiel van Kuifje. In het kader van dat onderzoek komt hij in januari 2019 terug naar zijn oude huis om een driedaagse masterclass te geven. Het onderwerp van de masterclass: tekstzegging. De vraag: hoe kom je als speler van tekst tot zegging?

 

In drie dagen behandelt hij stap voor stap de componenten van zijn filosofie, die hij in de afgelopen dertig jaar heeft ontwikkeld en die hij nu in zijn doctoraatstudie probeert te verwoorden.

 

Praktisch

De masterclass gaat door op de Sint-Paulusstraat 23, in Antwerpen; op 14, 15 en 16 januari2019. We werken van 10 tot 16 uur. Tussendoor verzorgen wij een uitgebreide lunch. De kosten voor deze drie dagen inclusief lunch zijn 90 euro. Een week voor de masterclass begint ontvang je het materiaal waarmee er gewerkt wordt.

 

Wil je deze unieke ervaring meemaken? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar info@denwetijd.be. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling.