Veiligheids-voorschriften Covid-19

Om een veilige omgeving te bieden waarin de Maandagavonden kunnen doorgaan, lijsten we de coronamaatregelen en -veiligheidsschriften hieronder op.

– Reserveer je tickets op voorhand via info@denwetijd.be. Vanwege de anderhalve meter-regel kunnen we maar 40 toeschouwers toelaten in de zaal. Wij noteren je gegevens (naam, telefoonnummer, mailadres) voor contact tracing. Die worden 30 dagen bewaard. Indien je je plots ziek voelt, annuleer dan je reservatie.
– Gelieve de avond zelf op tijd en met verplicht mondmasker toe te komen, tussen 19u30 en 20u. We verwachten geen massa, maar we willen wachtrijen vermijden aan de kassa. Betalen is alleen mogelijk via bankcontact of met gepast geld.
De zaal is helemaal coronaproof opgesteld. De ruimte werd grondig gereinigd, er geldt een circulatieplan en er hangt duidelijke visualisatie. De stoelen hebben we zo dicht mogelijk bij het raam geplaatst voor een goede verluchting, en steeds op anderhalve meter van een andere bubbel.
Blijf ter plaatse in uw bubbel en houd anderhalve meter afstand ten opzichte van andere bezoekers.  Je kan de zaal alleen betreden met een volledige contactbubbel.