Revanche

De KOE, De Nwe Tijd & Hof van Eede

Hoe te leven zonder je voor je vijftigste een kogel door je kop te jagen? Dat was het uitgangspunt van een speech voor studenten (‘This is water’) door de Amerikaanse schrijver David Foster Wallace. Drie jaar later, op zijn zesenveertigste, hing hij zich met een tuinslang op in zijn garage.

de KOE, De Nwe Tijd en Hof van Eede maken een drieluik over de persoon en het werk van David Foster Wallace. DAVID of hoe we ons bedacht hebben (work in progress), is het eerste deel en gaat in première in het seizoen 2021-2022. Op Revenche van de Monty brengen de drie gezelschappen een lezing van de tekst.

“de Roovers, STAN , Kloppend Hert, Abattoir Fermé, Nel Ponsaers, Maya Sannen, Tom Pintens, Laurence Roothooft, il Brigata, Lien Thys, Tim Bogaerts, Thomas Ryckewaert, Simone Milsdochter, Rudy Trouvé, De Nwe Tijd, Compagnie de KOE, Hof van Eede, Comp.Marius, ‘t Barre Land, Etuwe Bright Junior, Ahilan Ratnamohan, Ellen Schoenaerts, LAZARUS, Nona Demey Gallagher, Mats Vandroogenbroek, Timo Sterckx, Bjarne Devolder, SKaGeN, Gregory Frateur, Dood Paard, De Warme Winkel, Toneelhuis, Mokhallad Rasem, Kuno Bakker en Monty nemen revanche.  Samen zetten ze het nieuwe seizoen in met een rist stukken van voorstellingen, een panoplie van het repertoire, een feest van het kunnen. Een serie samengestelde avonden voor een beperkt publiek met scènes uit, best of, work in progress, unplugged, nieuwigheden en uit de oude doos. Corona –en social distancegewijs delen we de avond op in twee slots van 90 minuten. In elke slot geven verschillende gezelschappen, makers, spelers en muzikanten het beste van zichzelf.”

Meer info via deze link.