Suzanne over ‘Waar zijn de wolken’

Suzanne Grotenhuis spreekt op de boekpresentatie van haar boek 'waar zijn de wolken'

In oktober kwam Suzannes debuut Waar zijn de wolken uit. Ondertussen is er al een tweede druk van het boek. Hieronder vind je alles wat erover verscheen in de pers.

Radio 1 

Suzanne schreef een boek. Niet aan een tafeltje in een koffiebar of achter haar bureau, maar al wandelend door Park Spoor Noord. Opnieuw en opnieuw hetzelfde tourtje, om haar zoon in slaap te krijgen en te houden. Nu, zoveel maanden later, wandelt ze datzelfde tourtje met Anke Van Meer, die een prachtige radioreportage maakte van hun wandeling.

De volledige reportage beluister in de aflevering van ‘De wereld van Sofie’ van dinsdag 28 november. Aansluitend praat Sofie Lemaire met verschillende experten over zelfzorg, over hoe je opnieuw een gemeenschap rond je kan verzamelen en over moederschap en ‘moederen’.

De Standaard

Suzanne Grotenhuis sprak met Nathalie Carpentier over zelfzorg, hulp zoeken en hulp krijgen. Je leest het hele interview hier.

Knack

Jeroen de Preter sprak met Suzanne Grotenhuis en historica Noëmi Willemen. Een gesprek over falende zorg en zelfzorg. Over naoorlogs moederschap en de zoektocht naar verbinding in tijden van eenzaamheid. Het hele interview is hier te lezen.

Linda

Daphne Keislair interviewde Suzanne Grotenhuis, die gelooft dat het delen van ervaringen, het zien van anderen en het begrip voor elkaars uitdagingen een enorme steun kunnen zijn. Lees hier meer over.

De Morgen

Julie Cafmeyer interviewde Suzanne Grotenhuis over haar angsten en haar eenzaamheid na haar tweede zwangerschap en haar nood aan verbondenheid. Over hoe dankbaar ze is dat ze via het schrijven woorden heeft gevonden om haar gevoelens en ervaringen te beschrijven en met anderen te delen. Hier het hele interview.

foto Suzanne: © Sander Salden