Twee coproducties op de Zomer Van Antwerpen

Het theaterseizoen lijkt langzamerhand tot een einde te komen. Daar is de zomer.  Tijd om de theaterzalen te verlaten en de buitenlucht op te zoeken. Tijd voor de theaterfestivals. Suzanne coacht twee theatermakers bij het maken van hun voorstelling en beidn zijn te zien tijdens de Zomer van Antwerpen.

Pleun van Engelen duikt in het leven van Achilles en gaat op zoek naar zijn minder bekende kanten. In een razende en komische ‘stand-up-tragedy’ gaat ze op zoek naar de kwetsbaarheid van een onverwoestbare held. Wat doe je als je grote voorbeeld dagenlang zit te huilen in zijn tent? Hebben we nog iets aan oude verhalen of voeren we ze beter af? Liefs, Achilles is in juli een maand lang te zien in Zandvliet. Meer info vind je hier.

In juli 2022 hing Johannes Lievens een week lang rond in Parc Montsouris, een prachtig park in het zuiden van Parijs. Hij sprak er mensen aan om met hem te praten over eenzaamheid en nodigde hen uit om op het einde van de week samen rond een vuur te komen zitten. In augustus verwelkomt hij jou aan het kampvuur. Je vindt hem tussen de appartementsblokken op Linkeroever. Alle praktische info over De eenzame stad vind je hier.